Install this theme
#lategram #UluDong #Raub #shorttrip #leisuretime #SIL


Kalau kak ngah ada kat pipi, kita ada kt dagu. Hikhik! *gedik* 😜 (at Chekas View Chalet,Ulu Dong,Raub Pahang)

#lategram #UluDong #Raub #shorttrip #leisuretime #SIL


Kalau kak ngah ada kat pipi, kita ada kt dagu. Hikhik! *gedik* 😜 (at Chekas View Chalet,Ulu Dong,Raub Pahang)

#lategram #nonetwork #UluDong #Raub #shorttrip #leisuretime #sejuk!


Gigih mummeyh n daddy nak bagi #nazeemmudrikh rasa air sungai walaupun gerimis melanda. 😍😍

 (at Chalet  MS Chemerkau Chekas)

#lategram #nonetwork #UluDong #Raub #shorttrip #leisuretime #sejuk!


Gigih mummeyh n daddy nak bagi #nazeemmudrikh rasa air sungai walaupun gerimis melanda. 😍😍

(at Chalet MS Chemerkau Chekas)

Little NM Pocoyo with Mummeyh otw to Ulu Dong. 😍


#shorttrip #leisuretime #nazeemmudrikh #mummeyhNmudrikkh

Little NM Pocoyo with Mummeyh otw to Ulu Dong. 😍


#shorttrip #leisuretime #nazeemmudrikh #mummeyhNmudrikkh

Lets get laugh! πŸ˜†πŸ˜‚

by @mdmdwy “Siapa minat tengok stand up comedy?? Put your hands up! πŸ™‹
Kalau anda peminat Harith Iskandar, jangan lepaskan peluang utk menonton beliau di Stadium Bukit Jalil! Setiap pembelian tiket anda akan disalurkan pada OrphanCare. Interested? Visit www.airasiaredtix.com.my
#laughmalaysia #orphancare

Lets get laugh! πŸ˜†πŸ˜‚

by @mdmdwy “Siapa minat tengok stand up comedy?? Put your hands up! πŸ™‹
Kalau anda peminat Harith Iskandar, jangan lepaskan peluang utk menonton beliau di Stadium Bukit Jalil! Setiap pembelian tiket anda akan disalurkan pada OrphanCare. Interested? Visit www.airasiaredtix.com.my
#laughmalaysia #orphancare

Waktu aku 15 aku dukung die. Now die dah 10 dah boleh dukung budak. Ya Allah anak dara dah adik aku ni sorang! πŸ˜‚ 


#araryanadziha achik ya kpd #nazeemmudrikh πŸ˜… (at rumah tokma tokpa)

Waktu aku 15 aku dukung die. Now die dah 10 dah boleh dukung budak. Ya Allah anak dara dah adik aku ni sorang! πŸ˜‚


#araryanadziha achik ya kpd #nazeemmudrikh πŸ˜… (at rumah tokma tokpa)

muka panas 😠 je kena buli dgn mummy! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜ shiyan dia~


baik mummy buli dulu sebelum org lain buli. Hahaha.

#nazeemmudrikh

#semalampunyacerita


thank u @ocinchee sebab sudi teman “meladang time” aku. Hahahahaha. (Padahal call nak minta quotation 😝) . Tapi tulah, besties tetap besties. Nasib beauties..sangat~ walau jauh di mata tapi dekat di hati. Walau jauh di offshore…hukhukhuk tersedak pulak. Sambung sendiri ye. HahahaπŸ˜„



#nadzlissadolls (at Lactation Room, Menara TM)

#semalampunyacerita


thank u @ocinchee sebab sudi teman “meladang time” aku. Hahahahaha. (Padahal call nak minta quotation 😝) . Tapi tulah, besties tetap besties. Nasib beauties..sangat~ walau jauh di mata tapi dekat di hati. Walau jauh di offshore…hukhukhuk tersedak pulak. Sambung sendiri ye. HahahaπŸ˜„

#nadzlissadolls (at Lactation Room, Menara TM)

Lama dah tak dating gini.😁


today lunch date dengan daddy nazeem mudrikh. 😍😍

#aman (at Subway, Bangsar South)

Lama dah tak dating gini.😁


today lunch date dengan daddy nazeem mudrikh. 😍😍

#aman (at Subway, Bangsar South)

MiL SiL BiL GEMOK and @nazeemmudrikh 


#eidAdha2014

MiL SiL BiL GEMOK and @nazeemmudrikh


#eidAdha2014

Jom Mudrikh! Pergi beraya! πŸ˜‚


#nazeemmudrikh (at Dalam kereta)

Jom Mudrikh! Pergi beraya! πŸ˜‚


#nazeemmudrikh (at Dalam kereta)

to my SIL, Kak Ngah, Selamat Berhijrah ke Kelantan. πŸ˜” Sempat lah berasa setahun ada seorang kakak sbb mak jemah tak de kakak kan. 😭 *tangisss*. Walaupun still dalam Malaysia, but aku terasa! 😭 *tak tau kenapa* tapi takpe lah nnti nak shopping kt rantau panjey seney~ *belum pape πŸ˜†* okay done membebel. Bukan org baca pun πŸ˜’


Last but not least, ain sebak sebenarnya Kak Ngah!!!!😭😭😭😭 All the best to u and ur fams! ❀️❀️



#Memogram #emogram #wordsoftheday (at 😒)

to my SIL, Kak Ngah, Selamat Berhijrah ke Kelantan. πŸ˜” Sempat lah berasa setahun ada seorang kakak sbb mak jemah tak de kakak kan. 😭 *tangisss*. Walaupun still dalam Malaysia, but aku terasa! 😭 *tak tau kenapa* tapi takpe lah nnti nak shopping kt rantau panjey seney~ *belum pape πŸ˜†* okay done membebel. Bukan org baca pun πŸ˜’


Last but not least, ain sebak sebenarnya Kak Ngah!!!!😭😭😭😭 All the best to u and ur fams! ❀️❀️

#Memogram #emogram #wordsoftheday (at 😒)

Selamat Hari Raya Aidil Adha.

Ikhlas dari @nazeemmudrikh ☺️ (at rumah wan mudrikh)

aktiviti wajib dipagi hari before daddy n mummy go work. 😌❀️


#nazeemmudrikh #bersiar2 
 (at our tiny nest)

aktiviti wajib dipagi hari before daddy n mummy go work. 😌❀️


#nazeemmudrikh #bersiar2 
(at our tiny nest)

Jangan cuba untuk kacau hati aku . Sebab dia rapuh .
Mudah hancur.